Team

Ons team

Make your communication work

Inspirerende leeromgevingen creëren

Don't do anything that isn't play. (M. Rosenberg)

Listen more than you talk

Vincent Diercxsens

vincent@humanmatters.eu LinkedIn

Wouter Barremaecker

wouter@humanmatters.eu

Anne-cécile Annet

info@humanmatters.eu LinkedIn

Guy De Beusscher

info@humanmatters.eu LinkedIn

Oser soi, oser les autres.

Efficacité, respect et bien-être

Human Matters

Ontstaan

In 2005 volgde Erwin, de zaakvoerder van Human Matters, een training bij Marshall Rosenberg. Helemaal gegrepen door de meerwaarde van Geweldloze Communicatie, besloot hij zich verder te verdiepen in het gedachtengoed, het te vertalen naar de context van bedrijven en het te gaan delen onder de term verbindende communicatie.

Missie

Human Matters wil het bewustzijn van gevoelens- en behoeften aanwakkeren omdat dit de kans geeft om meer impact te krijgen op het eigen welbevinden en wat je wil bereiken in het leven.

Human Matters wil werkomgevingen creëren waar iedereen zich goed voelt en gemotiveerd is om de eigen talenten in te zetten en elke dag bij te leren. Door verbindende communicatie te integreren in het DNA van organisaties, worden organisatiebelangen beter afgestemd op individuele behoeften en waarden van medewerkers. Als respect, waardering en betrokkenheid centraal staan, boeken organisaties betere resultaten.

Pragmatisch

Human Matters staat voor down-to-earth gefundeerde didactiek.

In onze trainingsprojecten houden we rekening met verschillende leerstijlen. Beknopte theorieblokken wisselen we af met interactieve, ervaringsgerichte oefeningen. Deelnemers krijgen nieuwe inzichten en ontwikkelen vaardigheden die doorwerken op de werkplaats.

Resultaatsgericht

Onze focus is gericht op het realiseren van meerwaarde. In de voorbereiding bevragen we hiervoor de specifieke doelstellingen. Qua implementatie en nazorg geven we inspiratie en begeleiding om op lange termijn het effect van verbindende communicatie te blijven voelen.

Meertalig

Onze trainers spreken de deelnemers aan in hun eigen taal. Ook als we met gemengde teams werken, zorgen we ervoor dat iedereen de training vanuit zijn eigen taal kan begrijpen en er actief aan kan deelnemen. Trainingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Expert

Elke trainer heeft het verbindend communiceren diepgaand geïntegreerd in het eigen werk en leven. Dit maakt van hen inspirators die zich onderscheiden door hun betrokken en stimulerende aanpak.

Waarden

  • Vertrouwen in de goede intenties van mensen.
  • Uitgaan van gelijkwaardigheid en verschillen tussen mensen.
  • Verbinding, samenwerking en betrokkenheid tussen mensen stimuleren en benadrukken.
  • Dialoog inzetten als middel om conflicten te vermijden of op te lossen.
  • Veerkrachtig omgaan met wat zich aandient.
  • Inzetten op autonome en intrinsieke motivatie om mensen in beweging te krijgen.
  • Toewijding, aandacht en kwaliteit geven aan wat je belangrijk vindt of waar je je voor engageert.
  • Streven naar eenvoud, helderheid en bewustzijn in alle aspecten van het leven.

Interesse in een training?

Kijk in het tabblad aanbod voor trainingen in onze kalender of voor alle opties voor begeleiding en coaching in jouw organisatie. Als je hier niet vindt wat je in gedachten had, contacteer ons dan. Wij zoeken graag mee naar een oplossing en een trainer die bij jou past.