Het geheim van Verbindende Communicatie?

Vaak krijgen we de vraag naar het geheim van Verbindende Communicatie. Dit is heel eenvoudig: door oordelen en tekorten te transformeren naar behoeften en de mogelijke oplossingen komen mensen dichter bij wat ze nodig hebben. Ze staan hierdoor in hun kracht en creëren meer kwaliteit met minder moeite. De weg van het probleem naar de oplossing wordt korter en efficiënter. Deze manier van spreken en luisteren brengt mensen dichter bij elkaar.

Ook de principes van Verbindende Besluitvorming zijn bijzonder! Deze manier van probleemoplossend denken kwamen we op het spoor via Siegfried Schrotta en Erich Visotschnig . Door het toepassen van enkele eenvoudige principes slagen teams erin om hun gemeenschappelijke kennis en ervaring op een snelle manier te integreren in krachtige, kwalitatieve beslissingen. Met Verbindende Besluitvorming wordt de vergadertijd verrassend korter en de tevredenheid en de daadkracht van medewerkers stijgt.

Verbindend Leidinggeven tenslotte inspireert leidinggevenden op alle niveaus om een werkomgeving te creëren waar medewerkers bijna vanzelf in flow komen. Uiteraard speelt Verbindende Communicatie hierbij een essentiële rol.

Vaak zien we deelnemers terug in onze verdiepingssessies of op onze themadagen. We zijn fier en dankbaar als we hen enthousiast horen vertellen over de kracht van Verbindende Communicatie.

Wil je de voordelen van Verbindende Communicatie ook in jouw organisatie ervaren of wil je er als privépersoon profijt uit halen, bekijk dan zeker ons aanbod op www.humanmatters.eu. Wil je een traject op maat van je bedrijf of een persoonlijk traject, stuur een mailtje naar Ann.