Aanbod

Voor bedrijfsleiders

“Het is soms eenzaam aan de top” horen we van onze klanten. Vaak heb je een goed product, een goede service, maar besef je dat je dit enkel in de wereld kan zetten met een sterk gemotiveerd team.

Voor teams

Vergelijk verbindende communicatie inzetten, met een tandartsroutine. Er zijn twee uitgangspunten mogelijk… Wil je een klein nazicht zodat je er weer een jaar verder kan? Of is er overduidelijk iets dat misloopt en hersteld moet worden?

Voor familiebedrijven

Ben jij aandeelhouder of medebestuurder in een familiebedrijf? Dan kan je er wellicht van meespreken dat de relatie tussen zakenpartners niet altijd zonder rimpels verloopt. Op sleutelmomenten zoals bij een overdracht of overname kan dat tot spanningen en conflicten leiden. Laat je dan goed begeleiden.

E-learning

Human Matters kiest resoluut voor blended learning. Wil je verbindende communicatie helemaal in de vingers krijgen? Via blended learning vindt iedereen een leervorm die past. Welk vorm je ook kiest via de klantenzone krijg je toegang tot de online training modules, video’s, uitgewerkte oefeningen, schema’s en modellen.

Kalender open aanbod

In deze kalender vind je trainingen waarvoor je zowel als particulier of als medewerker uit een organisatie kan inschrijven. Als je hier niet vindt wat je in gedachten had, contacteer ons: wij zoeken graag mee naar een oplossing die bij jou past.

Traject op maat

Staat bij jou een organisatiebreed verbetertraject in de startblokken? Wij trainen mensen op alle niveau’s, van directie tot operationeel medewerker. We werken aan sterke teams die ondernemend, flexibel en geëngageerd zijn en mikken op een duurzame gedragsverandering.

Interesse in een training?

 

Wil je verbindende communicatie en besluitvorming helemaal in de vingers krijgen?
Bekijk hieronder het overzicht van de trainingen die we aanbieden.

 

  • Als individu kan je deze trainingen volgen in ons open aanbod
  • We werken de trainingen ook met plezier uit op maat van jouw organisatie.
  • Staat er intern een veranderingstraject op de agenda,
    dan kan je bij ons terecht voor een traject op maat.
  • Wil je intern je trainers, coaches extra handvaten geven
    en hun talent een boost geven, dan werken wij voor jullie
    een “train the trainer” programma uit.

Training verbindende communicatie

Wil je meer impact met je communicatie, helder en duidelijk je boodschap overbrengen? Geen nood, verbindend communiceren moet iedereen leren.

Training verbindende besluitvorming

Wil je meer uit je meetings halen? Verbindende besluitvorming is dé methode om samen met je team de beste beslissingen te nemen in zo min mogelijk tijd.

Training feedback geven & ontvangen

Zie jij feedback als een geschenk, zodat je groeit? Feedback geven én ontvangen zijn twee vaardigheden. Gelukkig kan iedereen het leren.

Training teamcommunicatie

Wil je voor jouw team meer verbinding, vertrouwen en feedback? Ervaar hoe verbindende communicatie zorgt voor innovatie én persoonlijke groei.

Training verbindend coachen

Wil je jouw coaching aanpak naar het volgende niveau te brengen? Voeg dan de elementen van verbindende communicatie toe aan je rugzak met expertise, inspiratie en tools.

Begeleiding authentiek leiderschap

Wil je als vennoot of bestuurder conflicten vermijden tijdens sleutelmomenten zoals een overname?
Ga dan voor leiderschapscoaching met of zonder juridische begeleiding.

Vind je wat je zoekt?

Als je niet direct vindt wat je in gedachten had, contacteer ons dan.
Wij zoeken graag mee naar een oplossing die bij jou of je organisatie past.